warning snapchat youtube instagram facebook tune

Söderströms: Redskap & verktyg som du som hästägare inte klarar dig utan!

Hästlycka.se

Söderströms: Redskap & verktyg som du som hästägare inte klarar dig utan!

Söderströms Skog & Trädgård är en stor återförsäljare av maskiner och tillbehör från välkända varumärken. Genom att sätta kunden i fokus och utgå från dennes behov så överträffar de oftast kundens krav och förväntningar.

Varför har ni på Söderströms valt att använda hästlycka.se?
En stor anledning är att många utav våra konsumenter är just hästägare. Vi ser ett stort behov till att på ett enkelt sätt kunna hantera material, samt effektivisera skötseln och arbetet på både stora och små gårdar. Behovet av att enkelt kunna hantera skötsel av sitt stall, gör att många av våra produkter är relevanta för hästägare. Just av de anledningarna har vi valt att synas lite extra på hästlycka.se, för att möta ett behov och göra arbetet på gården allt mer effektiv. 

Vad säljer ni mest utav till hästägare?
Lövblåsare är absolut det redskap som hästägare är mest intresserade av, och som alla stallägare bör äga för att på ett enkelt och okomplicerat sätt göra rent sitt stall och gård. Vi har både batteri- och bensindrivna lövblåsare som enkelt rensar ur stallgången från all smuts och skit. Andra populära produkter i vårt sortiment är högtryckstvätten och röjsågen, vi har röjsågar i modeller där det ingår en sele som fördelar tyngden över hela överkroppen, vilket betyder att alla har möjlighet till att kunna använda den. 

Vilka verktyg eller redskap kan underlätta arbetet med hästar? 
Den produkt som vi verkligen skulle vilja be alla som sköter om en gård att investera i, är en ATV fyrhjuling. Med hjälp av en ATV kan man enkelt köra sina balar med foder, smidigt harva ridbanan eller ploga och röja bort snö, alltså på ett effektivt sätt sköta om sin gård, liten som stor, den passar helt enkelt för de flesta ändamål. En annan produkt vi rekommenderar, som vi även nämnt tidigare, är lövblåsaren. Just av den enkla anledningen till att man på ett så smidigt sätt kan städa upp i stallet och på gården utan större ansträngning. 

Vilket är det vanligaste felet som kunder gör när de köper verktyg och maskiner?
Det vanligaste felet som vi på Söderströms ser att kunden gör är att de väldigt snabbt får fel uppfattning om en specifik produkt. En produkt kan ha enormt många användningsområden och det är inte många som tänker på hur de egentligen skulle kunna använda den.
Det bästa man kan göra är att fråga någon i vår personalstyrka, så hjälper dom dig att hitta den perfekta produkten utefter de behov och användningsområden som du söker, en bra match helt enkelt. På vår webbutik har vi oftast chatten bemannad och man är alltid välkommen att ringa. Vi vill ju leverera produkter som du som kund ska kunna utnyttja till fullo och ha så mycket användning för som möjligt.

Detta är ett inlägg från Söderströms Skog & Trädgård i samarbete med Hästlycka.se.

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!