warning snapchat youtube instagram facebook tune

Veckans saluhäst: Ponny med ett hjärta av guld 💛

Hästlycka.se

Veckans saluhäst: Ponny med ett hjärta av guld 💛

Veckans saluhäst kommer från Alingsås och heter Princess Sparkle 🤩🎉 Vi har träffat ägarinnan Helen som som berättar med om sin (dotters) ponny!

Hur länge har ni hållit på med hästar?
Min dotter började rida när hon var 6 år, på en ridskola med shettisar. Nu är hon 15 år och intresset har varit lika stort hela tiden. Vår första var en B-ponny som tyvärr blev skadad och fick somna in. Då hittade dottern Princess på nätet, och vi åkte ner till Skåne och provred. Vi blev sålda direkt på grund av hennes fantastiska och lugna sätt, så några dagar senare hämtade vi hem henne.

Varför säljer ni hästen?
På grund av att min dotter har växt ur henne, hon har blivit alldeles för lång. Så det var dags för storhäst. Princess har varit ute på foder under året men nu har vi tagit beslutet att sälja henne.

Vad är viktigt hos köparen?
Att Princess får vara häst, mycket utevistelse med vänner. Att hon får vara en bästa vän där hon blir omskött och får vara delaktig. Hon är mycket social och vill gärna vara med. Det är viktigt för oss att hon får fortsätta att hoppa/tävla. Hon älskar det och att åka transport, att komma till nya platser. Hon blir så laddad när hon kommer till en tävling, det är en fröjd att visa upp henne.

Varför har ni valt Hästlycka?
Jag har både sett reklamen och blivit rekommenderad av andra. Det verkar vara en seriös sida, som är enkel att förstå sig på.

Hästlycka tackar Helen för pratstunden och önskar lycka till med försälningen!

Här kan ni se annonsen >>

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!