warning snapchat youtube instagram facebook tune

Veckans saluhäst: St Georg! Unik dressyrläromästare 🌟

Hästlycka.se

Veckans saluhäst: St Georg! Unik dressyrläromästare 🌟

Veckans saluhäst säljs av Jenni Sunnanväder i Flyinge. Hon är en erfaren hoppryttare som på senare tid även börjat sälja dressyrhästar.

Varför säljer ni hästen?
Det är det jag gör. Jag säljer hästar. Är dock hoppryttare själv och har mest sålt hopphästar och ponnis men sista året har jag lyckats hitta några riktigt fina dressyrhästar och har fått lite smak på det. Tar dock endast hem riktigt lätta dressyrhästar som inte har för mycket nerv. Mina kunder är oftast amatörer eller satsande unga ryttare så några svåra hästar eller projekt passar inte i mitt försäljningsstall.

Vad är viktigt hos köparen?
Just denna hästen är enormt välriden och välskolad så ska ju helst hamna hos någon som vill satsa lite och kanske komma upp sig i klasserna lite. Någon som vill lära sig på lite högre nivå helt enkelt.

Varför har ni valt Hästlycka?
Blev faktiskt rekommenderad av en av mina stamkunder från Stockholm att börja använda Hästlycka. Hon sa att det va det som va ”inne” nu och där folk letade häst numera.

Vi tackar Jenni och ser fram emot fler hästar från henne 

Här kan ni se annonsen >>

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!