warning snapchat youtube instagram facebook tune

Veckans saluhäst: Toppstammad gentleman 🎩

Hästlycka.se

Veckans saluhäst: Toppstammad gentleman 🎩

Veckan häst kommer från Onsala (men står i H-borg) och heter Hermitage. Han är snygg och otroligt snäll. Han har stor kapacitet och hoppglad, väldigt snäll och sansad. En riktig gentleman som gör allt för sin ryttare. Här berättar Camilla mer om sin häst.

Jag köpte Harry som knappt ettåring hos familjen Klatte i Tyskland som äger den fantastiska hingsten Armitage. Vi var där på tävling med blaa min fina häst Paris som även hon är efter Armitage. Då jag haft flera fina hästar efter den hingsten tvekade jag inte att köpa honom. Och Harry har även fantastisk mödernelinje.

Varför säljer ni hästen?
Harry är verkligen en helt fantastisk individ men jag tycker om väldigt elektriska hästar med mycket motor och nerv och Harry har alla kvaliteter jag önskar hos en häst och är rytmisk, välbalanserad och lydig. Men jag försöker producera hästar till toppsporten och då behövs den extra nerven som Harry saknar. Vilket gör honom till en idealisk första häst eller familjehäst.

Vad är viktigt hos köparen?
Harry skulle passa till många köpare då han är så otroligt snäll med mycket kapacitet, kanske någon som behöver en trygg säker häst att utvecklas tillsammans med då han är välutbildad, lättriden, positiv och går i alla lägen, eller till en familj då han älskar människor och bli ompysslad och gillar att komma ut i skog o mark. 

Varför har ni valt Hästlycka?
Såg av en slump Hästlycka på nätet och detta är min första hästannons jag lägger ut. Servicenivån är fantastisk och så hjälpsamma. Kvaliten på siten och annonserna är proffsigt, lättöverskådligt och snyggt. Är väldigt positivt överraskad och kommer fortsätta använda mig av Hästlycka!

Vi önskar Camilla lycka till med försäljningen 😊💫

Här kan ni se annonsen >>

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!