warning snapchat youtube instagram facebook tune

R&B Eventer: Sveriges största unghästfinal i fälttävlan 🐴🏆

Hästlycka.se

R&B Eventer: Sveriges största unghästfinal i fälttävlan 🐴🏆

Fälttävlansryttarna Jon och Ingrid Andersen startade sitt företag R&B Event då de träffades 1998. Från detta eventbolag har de sedan tagit initiativet att starta R&B Eventer, en plattform där samarbetspartners och fälttävlan gifter sig.Möt paret som aldrig sitter still, som stötte på varandra på riddarbanan och som skapat det som idag är Sveriges största unghästfinal i fälttävlan. För Ingrid och Jon är hästar och ridning bara en hobby, liksom arbetet med att skapa och driva R&B Eventer. Till vardags arbetar Jon med säkerhetsfrågor och Ingrid inom läkemedelsindustrin. Tillsammans har dessa kreativa människor fullt upp mer än 24 timmar om dygnet och alltid många järn i elden. Just idag är Jon precis hemkommen från första övningen som lagkapten för European Team Championchip CCI***-S 2019, när de tar emot oss på sin hästgård Stenbacka strax utanför Flyinge.


Foto: Caroline Göransson

Hur kom R&B Eventer egentligen till? 
Det var en idé som föddes för många år sedan, då vi själva jobbade med sponsring och samarbete inom hästsporten. Vi kände att vi ville lyfta fram fälttävlan och få mer aktivitet med samarbetspartners där. Vi ville utöka själva samarbetet så att företagen verkligen kände att de fick chans att marknadsföra sig och sina produkter, så att företagens varor skulle få möta kunderna. Genom att vi redan hade ett företag, R&B Event, så passade det så bra att göra en gren utifrån det, och skapa R&B Eventer. 

Många undrar, vad står bokstäverna i R&B Event för?
Det började när Jon och jag träffade varandra. Han började kalla mig för Blondie, och så har det blivit ända sedan dess. Det står till och med Blondie i vigselringen. Och så har Jon ett alias, nämligen Rembrandt. Det var Rembrandt som var ute i svängen och festade, flirtade med tjejer etc. Så jag var ju tvungen att gifta mig med honom också, så det står faktiskt Rembrandt i min vigselring. Rembrandt&Blondie – alltså R&B. Och skulle vi skaffa ett eventbolag – R&B Event. Simple as that!Vad är ni mest stolta över med R&B Eventer?
Det finns många saker, men en av de bästa är nog att R&B Eventer har vuxit år från år och att vi i år firar 5-års jubileum. Det känns väldigt roligt. Under dessa år har vi hunnit bygga upp en väldigt fin sponsorbank. Fler och fler samarbetspartners har anslutits genom åren, men det vi är mest stolta över är att de som varit med från början fortfarande är kvar och vill fortsatt vara med även i år. Det måste ju vara ett betyg på att vi gjort något rätt. Dessutom har trycket ökat, och vi har börjat få allt fler förfrågningar. Det är väldigt roligt! Det är inte vi som söker längre, utan sponsorerna kommer till oss. Det är vi stolta och glada över. 

Hästlycka.se har ju blivit en av era nya samarbetspartners. Varför just Hästlycka.se?
För oss är det viktigt med långsiktighet, samarbetspartners man kan lita på och som har varor som står för kvalité och god service. Vi tycker att hästlycka.se står för det konceptet. Mycket för att den tilltalar kunden genom sin höga tillgänglighet och sin personliga prägel. Man känner att det finns någon som engagerar sig i ”min annonsering”. Det är ett nytt grepp inom annonsering och det känns helt rätt. Tillgängligheten är också hög, både när det gäller enkelheten att annonsera, men också servicegraden. Svarar snabbt och med trevlig ton. Det känns proffessionellt. Hästlycka.se har framtiden för sig. Klart vi vill vara med och marknadsföra! 


Foto: Kenth Gutafsson

Hur ser livet ut idag och framåt för R&B Eventer? 
Just nu sitter vi och planerar för årets unghästfinaler som kommer gå av stapeln den 7 juli på Gärds sommarfälttävlan. Nytt för i år är att vi ersätter 4-årsfinalerna med 7-årsfinaler vilket är ett sätt att stödja TRs ändring om att 4åringar inte ska tävla för hårt, och för att förstärka vårt eget budskap om att skynda långsamt med unghästarna.

Utöver det sitter vi med nästa 5årsplanering och lägger de övergripande ramarna för framtiden. Där har vi flera spännande projekt på gång med våra samarbetspartners. Framtiden ser mycket lovande ut!

Här kan ni följa R&B Eventer på deras FB-sida >>

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!