warning snapchat youtube instagram facebook tune

Första meetinget och sista tävlingen för iår

Hstables

Första meetinget och sista tävlingen för iår

Bit ihop eller bryt ihop

Det fortsätter att kärva i vanlig ordning och 2019 går till historien som ett riktigt skitår. Först vattenskada i hallen och bergvärme pumpen paja, sen gick tvättmaskin både i stallet och i huset, skorstenen gick sönder, Eddan är halt och blir inte bra, efter att ha kollat upp han på klinik så hittade dom en fraktur på kotsenbenet som gör att han blir halt så fort han sätts i jobb,  vattenpumpen som var 1 år gammal bestämde sig för att sluta fungera - vattenskada i gamla stallet, Ja listan fortsätter och känner att nu är bryt ihop nära. MEN då finns det även ljusglimtar som Maravel som har nollat varenda tävling (om man bortser från tidsfel på första tävlingen) i varje tävling han gjort i år trots att vi tränat på halvfart. Vi gjorde vårt första meeting förra helgen och det började med lite drama när vi kom fram och var på kvällsprommis🙈 Han såg två ponnytravare och höll bokstavligen på att dö. Ni vet när hästen låter som en drake och på en millisekund vänder och man känner att F-N det här kommer sluta i för kort grimmskaft... TUR som hade min kompis Frida glömt sitt långa grimmskaft som jag tjuva under helgen och det rädda mig från en lös häst på centimetern på Östersunds travet. PUH! Nåväl efter det så gick resten av helgen bra dubbelnolla båda klasserna och bra avslut på året🌟  Nu ska jag försöka fokusera på det BRA som mental coach säger tänk positivt🙏 Opie ska på Eamon kurs i november ska bli så kul! Vi ska ner på Elmia i Jönköping kommer oxå bli grymt🌟 Och som dom säger det kan alltid vara värre.  

Ser fram emot 2020 nytt år nya svårigheter eller som Stefan (min tränare) sa då tittar man tillbaka på 2019 och tänker det var rätt bra år ändå 😂

// Inte bitter

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!