warning snapchat youtube instagram facebook tune

Full rulle

Hstables

Full rulle

Nu jobbar vi 24-7

Tiden går och vips så är vi inne på mitten på mars(?) Hästarna är nu under igångsättning och det kryper i kroppen på dom. Dom har inte fått hoppa sedan januari då vi blev isolerade pga ringormen och inte kunnat lämna gården och träna i ridhus så det är mest motionsridning nu efter väder och vind. Ringormen har efter behandling stoppats och stallet är sanerat så vi hoppas nu på att det är över och blickar framåt mot vårens äventyr.

Som hästmänniska och utan ridhus så tycker man det är helt normalt att ställa sig och hacka lös isen i paddocken med isspätt tills man är blåsig om händerna, allt för att få ett fästande underlag! När jag berättade det till mina kompisar så skrattade dom gott och tyckte man var galen.. YES! special kind of crazy jajemän! men men när paddocken är öppen och vårsolen skiner om man kan galoppera på och hoppa hinder så är det helt klart värt det, i min värld :D 

Maravel är vildast som vanligt, bockar hela vägen till och från skritten, tror jag hade fått mer markänning om vi inte hade haft skrittmaskin, han skulle behöva komma till ett ridhus och få bralla av sig all energi men efter några dagar och longering så brukar han vara snäll som ett lamm igen. 

Eddan är proffessor snäll som bara tycker allt är himla kul, öronen framåt och tuffar på som tåget. Ser framemot att få komma igång med honom mer och prova knapparna på hinder! 

Opie har vintervila och ska ridas lite innan sommarbetet, tankarna går även om vi skall betäcka henne och ta ett föl, hon har så spännande stam -Diamant De Semilly - Saint Amour (Stakkato) sen är det bra att få ett extra år som unghäst, så får dom lite mer tid på sig :) 

Hinderverkstaden är i full gång och i veckan levererar vi första beställningen. 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!