warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka

Släpet flög iväg på bete

Hstables

Släpet flög iväg på bete

Spännande nästan jämt

Då var det sommarlovs månad. Alla utbildningshästar har åkt hem nu till sina ägare och alla har skött sig bra under sin tid här. Hinderfabriken har snurrat igång bra och det är full rulle trots att det är semestertider. Nästa projekt är att storstäda stallet. Vi städar ur och högtryckstvättar hela stallet invändigt en gång per år och sanerar med virkon. Detta tar så där 2-3 dagar om man räknar med all tvätt av saker och ställa iordning efter tork. 

Vi var iväg på första hoppträningen i Härnösand för Micke Schultz och det var superkul att få komma igång igen. Våren blev ju inte som tänkt iomed coronan så vi håller tummar och tår att det blir en bättre höst. 

Opie växer så det knakar så hon har fått göra lite enklare jobb under våren och nu ska hon sättas igång och börja livet som ridhäst efter betet. Jag brukar inte rida på unghästarna så speciellt mycket innan betet då dom blir 4 är nog av den gamla skolan och tycker dom ska få växa i sin kropp och få vara bebisar lite längre. Men nu är det äntligen dags för Opie och få hänga med på äventyr! :) 

Hästsläpet fick vingar och åkte rakt ner för backen in i ett stålstaket... så nu står vi utan släp och hoppas att det går snabbt att åtgärda felen så vi kan komma ut och träna igen. Spännande nästan jämt!

Vi har fått tillökning i hästskaran av en 1åring ponnyhingst efter Moflos Zmirnoff. Jättefin och skimmel! Det är ju så fint med skimmlar även om dom är jobbiga att hålla ren... Tanken är att behålla han, rida in och sedan antingen sälja eller så får tjejerna ta över och tävla honom så småningom. Blir c-d ponny gissingsvis. 

Nya sponsorhinder till Bollnäs Sportryttare: 

Glad sommar fortsättning följer :) 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!