warning snapchat youtube instagram facebook tune

Det slutar aldrig snöa...

Innerviks Dressyr

Det slutar aldrig snöa...

...allvarligt det räcker nu! Fint väder tisdag till torsdag när man jobbar och konstant snöfall när det är helg och man får va ute medans det är ljus... 😪❄️❄️❄️

Denna bild togs måndagsmorgon när jag äntligen fått på mig ytterkläderna för att borsta av bilen. Bara postbilen som brassat runt kvarteret annars var det bara jag, Eddie, bilen och en spade. Tog mig hela vägen till mamma och pappa där jag skulle lämna Eddie...

Snodde deras Subaru Outback efter detta dom 2 milen jag hade kvar till jobbet, med den var det ju självklart inga problem!

Det har ju gått så dåligt för mig att blogga under jobbveckan som jag sa att jag skulle försöka bli bättre på... Blev fyra timmars övertid i onsdags och sen har jag bara varit allmänt trött... Igår var jag och minifamiljen ute på prommis i mörkret med Sonja, imorse var Moa där och longerade, annars har det inte hänt så mycket på hästfronten. Sonja fick smälta förra helgens ridning men hon var något laddad både idag och igår så det känns som hon återhämtat sig bra! Imorgon tänkte jag och Moa låna en häst av stallägarna och prova rida ut. Kanske bara blir skritt, eventuellt lite trav om hon sköter sig (vilket hon mest troligt kommer göra), hon överraskar ju oss varje dag!

Det räcker tydligen inte med snö för oss, tredje helgen i rad med ordentligt snöfall... Tur vi har sett snö förr men vi alla börjar nog vara lite less nu, det räcker!

Såhär ser det ut för kommande två dagar...

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!