warning snapchat youtube instagram facebook tune

Norrländsk vinter

Innerviks Dressyr

Norrländsk vinter

Det har snöat här i Norrland!!!! 🥰

Måndag och tisdag kom det en massa snö från ingenstans och äntligen var den norrländska vintern här! Nu är vi typ uppe i dom mörkaste dagarna på året och det har ju varit ännu tristare när det bara har varit grått och mulet ute. Men igår var det i alla fall sjukt fin solnedgång och det känns så mycket mer uppiggande när det ligger ett vitt täcke som lyser upp även om det är mörkt ute. Helt lyrisk typ! Från att ha typ värsta depressionen till att vara pigg och lycklig igen, hehe! Men jag kommer inte vara lika glad när vi närmar oss -30... 

I helgen blir det faktiskt mycket häst för mig, äntligen! Ska ha Cöster både lördag och söndag, även ha lite stalltjänst i Innervik på lördag. Ska jaga min kameraladdare som jag lånat ut så kanske jag kan va duktig och ta lite ordentliga bilder. Kanske kan lyckas matcha in Innervik när Johanna är där så vi kan bolla lite idéer tillsammans! 

Rörigt inlägg men kände bara att jag behövde dela med mig av den Norrländska snön som kommit, alltså kolla bara... 😍😍

 

Kram // Tove

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!