warning snapchat youtube instagram facebook tune

Vårkänslor delux!

Innerviks Dressyr

Vårkänslor delux!

Vi har haft fantastiskt väder senaste veckorna, man har verkligen fått mersmak för värmen!

Därför är det ju lite tråkigt att vädret slagit om till kyla och storm haha. Men förhoppningsvis kommer solen snart igen 😁

 

 

Tove och jag red ut igår och Rex var helt galen haha! Allt var läskigt och han kastade sig fram och tillbaka som en vild unghäst 😂 Sonja 4 år skötte sig bättre haha 🤔😉👌🏼 Så det får väl klassas som ett av våra sämsta pass, men det måste man få ha också. Det är ju kul att han är så pass glad iaf 😁

 

Blev tidigare bjuden av Paula på Stephanie Holméns clinic i Luleå och wow så inspirerande! Även om det är hoppning så får man alltid med sig något, plus att man får se bra ridning! Tog med mig att fortsätta värma upp som jag gör i dagsläget, men sedan våga använda snävare spår och lägga in övningar tätare efter varandra istället för att rida för långa och "tråkiga" spår (typ fyrkanter osv). 

 

Provade det efter clinicen på Rex och han har aldrig varit finare! Så lyhörd och avspänd men kvick, lever fortfarande på den känslan haha! 

 

Idag är jag superpeppad på ett pass på banan, ska försöka hitta känslan från i onsdags igen!

 

Ha det bäst!

/Johanna

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!