warning snapchat youtube instagram facebook tune

TROLL

Jannica Wadell

TROLL

”De visar sådan brist på kunskap att det måste vara resultatet av åratals studier”

Att vara en ”offentlig” person har både sina för & nackdelar.

Själv tycker jag att fördelarna är fler än nackdelarna. Dock så blir jag kraftigt påmind om hur ”ond” vår cybervärld kan vara då & då!

Som förra veckan, jag la ut ett filmklipp på FB/Instagram på min uppfödning Reddington JW, läs mer om honom här: https://hastlycka.se/blogg/jannicawadell/nasta-ut

Detta va hans livs 3e träning & jag va så lycklig över den utveckling han gjort under detta år. Ganska snabbt byttes glädjen till ren & skär ilska! En person, läs TROLL kommenterar nedlåtande i kommentarsfältet om hur synd det är om min häst som måste gå i den formen. Va? Vaddå synd om? Vaddå måste? Jag blev så arg & upprörd över hur människor är funtade. Har du inget snällt att säga, SKRIV INGET, SCROLLA DÅ FÖRBI!!

Det blev många kommentarer under filmen & en hel drös med omtänksamma människor kontaktade mig via PM.

Jag både försökte förklara & försvara formen på min underbara häst via PM till TROLLET så att hon skulle ha bakgrunden. Men inte ens det fick henne att lugna sig, hon gick på ännu värre om min bristande kunskap, ridning, ekonomi & tid.

Glädjande nog kan jag stärka mig med att det är ledsamt att se hur okunniga vissa människor är.

Om man själv utbildat unghästar vet man att det kan ta tid för dem att hitta styrka & balans, alla hästar är olika & behöver olika tid. Många med mig såg bara en svag & ivrig fin unghäst som hoppar riktigt bra 😁

I söndags va vi iväg på årets 3e tävling & jag hade bestämt mig för att våga rida hela banan i galopp (utmaning delux!). 90 cm va klassen & vi gjorde det, vi hoppade alla hinder i galopp! Dock va det mycket svårare att styra såklart så det föll 2 bommar men vad gör väl det om 100 år!?

Den känslan, känslan av att ha min fina fantastiskt kloka & glada 5åring framför mig banan igenom går ej att beskriva 😍 Ibland går utveckling men fort framåt...! 

I onsdags... Film från träning: https://youtu.be/gtc3euAOqhw

I söndags... Film från tävling: https://youtu.be/qlsaYYxdUZU

Lägger in båda filmerna på min youtubekanal, följ mig gärna 👌

https://www.youtube.com/user/MegaJaWaS

Stay Positive!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!