warning snapchat youtube instagram facebook tune

Spännande vecka

Jessica Jacobsson

Spännande vecka

Så var det måndag igen… Var tar tiden vägen? Det känns som det var igår jag satt och skrev här på bloggen.

Vi har haft en ganska bra vecka sedan vi hördes sist. Det har blivit några skogsturer med båda hästarna, backträning med Nitro, och lite ”gräsinvänjning” inför betessläppet. Jag har även hunnit läsa många hästannonser, men inte funnit någon som jag har fastnat för så direkt. Det finns dock två valacker som jag har fått tips om från annat håll och som jag faktiskt är lite extra nyfiken på. Vi får se när det finns möjlighet till provridning. Detta får ju ta sin lilla tid för jag har verkligen inte bråttom med att hitta rätt häst, och det ska kännas 110 % RÄTT.

Den här veckan består av bland annat jobb tre dagar, dressyrträning på onsdag, en övernattning någonstans med familjen och vi avslutar sedan med sista omgången av div 3 med laget. Det känns som att det kommer bli en bra vecka och jag hoppas verkligen att vi kan leverera på söndagens tävling. Tävlingen går utomhus och ni som har följt oss nu i vår vet kanske att jag är lite extra nervös för utetävlingar då Nitro tidigare har blivit lite spänd utomhus och haft svårare för att fokusera på sin uppgift. På träningarna senaste tiden har det dock bara gått bättre och bättre utomhus, så kanske sitter det mest i mitt huvud?

Hoppas ni får en fin vecka allihop och innan jag avslutar detta inlägg vill jag hinta lite om att jag snart kommer att presentera var vi kommer att hålla vår nästa uppvisning!

Nitro gjorde sin första uppvisning för snart fem år sedan, och då tillsamamns med Oden, min första häst.

Mvh Jessica

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!