warning snapchat youtube instagram facebook tune

Hoppträning!!!

Josefin Gebbie

Hoppträning!!!

Äntligen kom vi iväg på hoppträning!

Oj vad roligt det var att hoppa igår. Nu är jag mer taggad än någonsin med att verkligen komma igång. 

Jag har ju ridit väldigt mycket dressyr de senaste månaderna. Och det har behövts, så in i. Jag har ändrat min ridning otroligt mycket, vilket också har behövts. Men, det har gett resultat. 

Först och främst så gick träningen förra veckan för Emily ännu lite bättre. Det blir alltså bättre för var gång som går. Emily red Fjonkan i mellantrav och jag såg ingen skillnad på bakbenen som man alltid tidigare gjort. Hon länger frambenen och trampar under sig. Allting är relativt och när jag kollar tillbaka på videos från föra sommaren så är det inte ens samma häst. Mamma sa när hon kom ner på banan - Vad är detdär för häst? Och jag är villig att ställa samma fråga. 

Och igår kunde jag äntligen få till det att komma iväg och hoppa igen. Vilket iofs inte hade kunnat hända om det inte vore för bästa grannen till stallet - Thilde som stod med en färdigborstad häst och kopplat släp när jag kom från jobbet med andan i halsen! Guld värt!
Denna gången bar det av till Malin Andersson på Stall Näset i Falkenberg. 
Jag var seriöst nervös när jag såg hindren, det var liksom en skräckblandad förtjusning. Alltså, det var inga stora hinder. Men, ny tränare, ny bana, nya hinder. PLUS at vi inte hoppade sedan ja... April?! 

Det gick verkligen SÅ himla bra. 
Det var precis den boosten som vi behövde. Vi avslutade med en lång linje med 3-4 bommar, galoppsprång oxer (!!), två galoppsprång oxer (!!), två galoppsprång oxer (!!) och det flöt på så himla bra. Jag bara red på och låtsades som ingenting, smackade lite mellan hindren, hon lyssnade och hoppade HUR FINT SOM HELST. Det var så roligt. Nu behöver jag fortsätta bygga på de härliga känslorna och HOPPAS jag kan få självförtroende nog att komma ut på iallafall EN tävling i år. 

Video finns på instagram: @adajosefingebbie 

ÄNTLIGEN!! 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!