warning snapchat youtube instagram facebook tune

Osteopat-check

Josefin Gebbie

Osteopat-check

Då har vi fått en genomgång igen, både jag och Fjonkan!

Förra veckan var jag hos Dennis och igår fick Fjonkan ett besök. 

Han knäckte min kropp ordentligt och man känner sig väldigt lätt i kroppen när man går därifrån. Jag var låst i vänster sida av ländryggen, vilket var en förändring - dock inte helt överraskande då det var vänster sida som fick ta smällen för några veckor sedan. 

Igår fick Fjonkan en genomgång. Hon har från dag till dag var lite kort i gången och mycket riktigt så var hon stel i båda baklåren och lite låst i bogen. Hon fick laser på ländryggen där hon har lite förändringar och jag vet inte vad det kallas men han liksom "kastar" upp bakbenen för att lossa spänningar. Det är alltid lika fascinerande att se Fjonkans blick. I början lite orolig/obekväm men den förändras snabbt till tunga ögonlock, gäsp och tugg. Hon är, som de flesta hästar och djur, väldigt mottaglig men framförallt väldigt accepterande och tacksam. 

Förövrigt är hon väldigt fint musklad och fick ytterligare ett kvitto på att vi jobbar rätt. 

Idag tog vi en skogstur och passade på att galoppträna lite. Hon kom snabbt in i låg form och för att vara henne, en bra galopp. 

Får se när nästa tävling blir, det är mycket pusslande med allting som ska fixas men förhoppningsvis snart!  

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!