warning snapchat youtube instagram facebook tune

Vilken vecka!

Josefin Gebbie

Vilken vecka!

Knappt hunnit andas den senaste veckan, men det blir bättre nu.

Förlåt, för otroligt seg uppdatering. 
Har haft en galen vecka men äntligen har det börjat lugna ner sig lite. 

Så, i svtiterna efter vår krasch är allting bra. Jag har ett gult, blått och lila-aktigt blåmärke över halva insidan av vänster vad, inte jätteskönt att ha emot sadeln, därför har et blivit lite halvdant med ridningen. 

Fjonkan fick besök av Carolina med djupvågen, hon hjälpte att lossa lite i nacken och gick igenom kroppen. Det verkade mest som att Fjonkan, likt mig själv, varit mest öm i vänstersidan efter att kroppen gått in i försvar och spännt varenda litet muskelfiber. Hon har dessutom varit superpigg. Väldigt skönt. 

Och så var det självkänslan. 
Vi får se. Jag var och pratade med Jenni på TeamOn education i nästan två timmar. 
Vi diskuterade en liknande känsla jag haft under min tid som höjdhoppare. Det är ganska intressant - skirver ett eget linägg om detta! 
Vi pratade massor om allting och kom fram till att jag ska backa några steg och hitta tilbaka till glädjen och grundträningen. Att jag ska göra upp en plan, ha mål och delmål. Bland annat. 

Jag har också fått jobb. Har börjat känna otrolig stress över att mammadagarna börjar försvinna och snart har jag bara lägstadagar kvar. Dessutom behöver jag en anställning och vi ska kunna bygga hus efter sommaren. 
Fick iallafall jobb på Team Sportia och började jobba dagen efter. Har fått schema 3 dagar i veckan, 5h per dag. Superroligt. Snart är jag expert på träningsskor!

Vi har även haft besök av min mans syster, Vendela, som bor i Moskva för tillfället. Jättehärliga dagar!

Samtidigt har jag hunnit med att hålla lektioner, både på ridskolan och privat. 

Nu har jag haft relativt lugna dagar och försöker planera dagarna, samt mål och ridning med Fjonkan. 


Återkommer inom kort!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!