warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka

I väntans tider!

Malin Segercrantz

I väntans tider!

Tiden bara springer iväg...

För snart ett år sedan såg prinsessan ut som ovan. Covid hade kommit in i våra liv och la ett dystert täcke över tillvaron. Som med allt, har livet bara flutit på och vi lärt oss leva på det "nya" viset. 
När våren äntligen kom, efter en alldeles för blöt och mörk och kall vinter, så var det som att hela tillvaron äntligen fick färg igen! Jag ÄLSKAR FÄRG!

Passade på att ersätta Queens gråa färg till en mer klar sådan....kanske inte så färgfull men glänsande svart är finare än grått! Hon fick alltså ett vårbad för att vara så redo som möjligt för att det lilla miraklet ska komma.  Nu är det ju så att det var några veckor sedan och vi väntar fortfarande på fölis. 
Prinsessan står där och njuter av solen om dagarna. Hon växer så det knakar, chillar mest, men bockar sig genom hagen lite nu och då.

Jag lääääängtar så mycket efter den lilla där inne! Brukar prata med den ibland och får en spark som svar. Känns på något vis betryggande... ❤️

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!