warning snapchat youtube instagram facebook tune

Allt är upp och ner

Matilda Petersson

Allt är upp och ner

Blev brutalt sugen på att blogga, för det var inte direkt igår som jag kikade in här.

Vi har gått in i Maj månad och jag kan inte föreställa mig att jag vid den här tidpunkten förra året släppte mina hästar på sommarbete. Det är fortfarande kalla nätter här i söder och vi har äntligen fått lite regn vilket vi är lyckligt lottade för. Men sommarbete får vi vänta ett tag till med för något grönskande bete är inte fullt utvecklat ännu.

Senorita <3

Inget särskilt har hänt sedan sist iallafall. Hästarna har fortsatt sin utbildningsplan, jag har valt att behålla Senorita efter mycket om och men. Det har vuxit fram något hos henne som gör att jag inte kan slopa bort chansen om att fortsätta jobba med en sådan arbetsvillig häst. Har varit velig sedan December, men nu sätter jag punkt för det. En annan grej är att jag drog tummen ur och köpte mig en ny sadel för knappt 1 månad sen, en Amerigo dj pinerolo, supergo sadel att rida i! I samma veva passade jag på att köpa equipes nya säkerhetsstigbygel och de får bra betyg från min sida!

Jag saknar faktiskt tävlingsbanan emellanåt nu i coronatider, inte för att jag vill tävla utan mest för att jag saknar målinriktningen. Jag är inte den typiska tävlingsryttaren och gillar egentligen inte att tävla. Ser man mig på tävlingsbanan så vill jag endast uppnå mitt egna mål för dagen. Jag om någon har under den senaste månaden tappat en del motivation, men samtidigt har det passat mig bra i tiden och jag har kunnat fortsätta utvecklingen och hitta ny lösningar utan någon tidsplanering för hästarna. Till sommaren kommer nya hästar för träning vilket ska bli superkul! Men först ska jag genomlida Maj månad som främst består utav plugg.

Kanske också måste dokumenteras att jag igår åkte på min första p-bot, dumt minst sagt haha. Ett dyrt misstag.

Ha det fint!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!