warning snapchat youtube instagram facebook tune

Hoppträning & tävlingsdebut

Matilda Petersson

Hoppträning & tävlingsdebut

Insåg att det var länge sen jag uppdaterade här vilket är riktigt kasst av mig. Men vardagen rullar på som bara den, hästarna utvecklas och det är så roligt att vara igång igen!

Först och främst, hej. Har nog aldrig varit såhär dålig på att uppdatera faktiskt, heh. Men mycket har hänt på senaste och numera är tävlingssäsongen igång även för mig. Jag lånar en ponny just nu där det ger en win win situation för både mig, ägaren och klubbens lag som behövde ett ekipage. Ingen av mina egna hästar är redo för att gå tävling, så perfekt att jag får rida fina Pavva under våren!

Mina egna hästar utvecklas för varje dag just nu. Senorita kom in med varmt framben förra veckan, så hoppträningen inställd men nu är hon igång igen så tanken är att hon ska gå sin första riktiga hoppträning nästa vecka. Chico gick jättebra en period men nu spökar han igen, så jag funderar på att testa den omtalade fenwick huvan i hopp om att beteendet ska lägga sig. Osäker, men värt ett försök. Resten av gänget igång och går fint. Tillridningsponnyn går som en klocka och snart dags för att bege sig ut på lite öppna banor för att sedan lägga ut på försäljning.
Söker du D-ponny, se hit!För 2 veckor sen gjorde jag debut på tävlingsbanan med Pavva. Inte tävlat sen Augusti så ringrostig, men vinst i LC. LB hitta vi inte riktigt ridningen så vi drog på oss nåt fel, men nöjd. Till helgen startar vi LB i Karlshamn och sen förhoppningsvis nån start till innan div 1 drar igång. Kul att tävla ponny igen, även om jag föredrar häst. 


Igårkväll var jag på hoppträning med Pavva för ny tränare, vilket gick fint men ett annat upplägg av träning emot vad jag är van vid. Kul att se olika tränares system även om jag inte kan sätta fingret på om jag var nöjd efter endast 1 träning.


Mycket roligt på G!


Ha det fint!🌸

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!