warning snapchat youtube instagram facebook tune

Min bästa vän är utdömd💔

Matilda Petersson

Min bästa vän är utdömd💔

Igår somnade jag med tårarna rinnandes ner för kinderna. Det kommer ta lång tid att smälta gårdagens besked och jag kan inte fatta att min bästa vän är utdömd💔

Det är svårt att se glädjen i sporten just nu. Det man tror aldrig skulle hända, hände igår och jag är så nedbruten att det varken finns känslor eller tårar kvar. 

Mango är utdömd. Sprickan i knäet har inte blivit bättre, snarare sämre då det läcker in ledvätska. Så igår fick vi domen att det inte finns något mer att göra💔 Det gör så ont i mig. Köpte mig en blivande juniorhäst ihopp om att jag också kan få rida lite större en dag, men den tanken brann upp redan efter 8 månader tillsammans, och nu står vi här.

Såklart tar oturen inte slut där.

Gunsan fick också otroligt tråkiga besked igår. De hittade en lös benbit i bakknäet som är svår att operera bort, om det ens går att göra ett ingrepp. Om den uppkommit när vi gick omkull eller om det är medfött vet vi inte, men den spelar in i varför hon är ofräsch på böjt spår. 

Det lär ta ett tag att smälta allt från igår och nu inväntar vi Gunsans dom.

Nu vet ni läget iallafall, allt är inte på topp just nu💔

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!