warning snapchat youtube instagram facebook tune

Prins Carl Philips pris 2018 - Friends Arena 🤩💥🏆

Philip Svitzer

Prins Carl Philips pris 2018 - Friends Arena 🤩💥🏆

”Du måste satsa för att vinna, därför vinner jag” Tävling handlar om att vinna och på helgens tävling på Friends Arena var det inte bara jag som satsade.

Prins Carl-Philips pris tävlades nu i helgen på Friends Arena i Stockholm och jag hade såklart min favorit ponny Zabrino med mig. Detta skulle vara min sista tävling på Zabrino för 2018’s sjuka tävlingsår. 

Det var mycket träning och planering innan åkte vi dit och såklart tog jag med mig kameran. Jag vloggade under hela veckan där och videon finns nu uppe på min Youtube kanal. Det kommer komma ett inlägg om bara någon dag där jag förklarar hur mitt träningsupplägg var och mina tankar just innan både tävling och start!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!