warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar
2 bilder

Bästa kompis

50 000 kr

Nu är det dags för Kakan att hitta sin nya bästa kompis! Kakan är värdens snällaste ponny som lämpar sig till vilken gren man än väljer och blir vad man gör honom till.
Han är importerad från Irland för ca två år sedan och har varit hos mig som projektet sedan början av september i år.

Kakan kan bli lite blyg och försiktig emellanåt men gör aldrig något dumt. Han är snäll i all hantering och otroligt lättsam att ha och göra med. Rids ut ensam och i grupp utan problem, trafiksäker och trygg i skogen. Har varit med på p&j och tycker det är superkul att vara iväg på äventyr. Jag lastar och åker själv med honom.

Stod tidigare på ridskola men lämpar sig inte för verksamhet. Han skulle trivas som bäst hos en tuff liten tjej eller kille som vill ha en ponny att ha roligt med varje dag! Ser gärna att han hamnar hos hästvana föräldrar. Skulle även lämpa sig hos mindre vuxen.

Ryttaren på filmerna är 170cm.

Ring eller smsa Aprilia - 0722421210 vid första kontakt. Fler filmer och bilder finns på Instagram @klaraaprilia05 kan även skickas.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Aprilia Jonsson

Vi rekommenderar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips