warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder, 3 videos

Dressyrhäst som syns

230 000 kr

Fantastisk häst med mycket power och fina gångarter e. Dalwhinnie - Chapman. Riktig stjärna på dressyrbanan men hoppar även fint och är trygg och rolig att rida ut på. En riktig dröm att rida.

Denna kille är alltid positiv och genomsnäll men ibland med mycket personlighet och nerv, han kräver därför en rutinerad och tålmodig ryttare som klarar av att vara lugn och konsekvent - allra helst i hanteringen.

Texas är fortfarande något grön på tävlingsbanan men har på de få starter han har gjort flertalet placeringar upp till Medelsvår C med kapacitet för mycket mer. Vann som 4-åring gångarterna vid Kvalitetstävlan i Laholm på mycket fina 83.8%.

Texas har pålagringar som helt är oförändrade sedan första gången han röntgades 2015 enligt veterinärutlåtande i samband med röntgen 2021. Detta är inget han påverkas av men något vi tagit hänsyn till vid prissättningen. Röntgenbilder från 2015, 2017 samt 2021 finns att tillgå.

Sms till 0705272875 eller maila malinfrisell@icloud.com om jag inte svarar i telefon.

Priset är inte skrivet i sten då hemmet är viktigare än priset.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Malin Frisell

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips