warning snapchat youtube instagram facebook tune
4 bilder

Explosiv D ponny med kapacitet

150 000 kr

Explosiv D ponny med kapacitet
Säljes pga övergång till storhäst. Fin d ponny valack född 2005 import Irland. Hero har varit i våran ägo i snart 6 år och där med är vi väldigt noga vart han hamnar eftersom han ligger oss väldigt nära. Vi har under vår tid tävlat upp till msvB och tränar regelbundet för instruktör med fina lovord. Vi har under våren tränat banor på 120-125cm men pga tidsbrist har han nu under sommaren ridits lite lugnare.
Hero är väldigt lätthanterlig i all sorts hantering. Enkel att ha med på träning så som tävling, lugn på nya platser liksom hemma. I ridningen kan Hero lätt hetsa upp och bli het men lyssnar alltid efter ryttarens hjälper. Hoppar allt man styr på oavsett höjd och utseende.
Hero är skadefri, aldrig haft fång eller eksem.

Vid funderingar eller frågor samt film är det bara att höra av sig via telefon eller meddelande. I första hand hör av er via sms då jag går i skolan, kan ta emot samtal på kvällen eller helger.

  • Spara

Säljes av Veronica Tammi

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips