warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar
3 bilder, 1 videos

Fantastisk dressyrhäst

160 000 kr

HohenJack Vena är uppfödd i Sverige. Han mäter 165 cm, e: Iznogood Firfod som 2008 blev Årets Hingst i Trakehner Avlsförbund. Firfod är en dansk hingst. Morfar är hingsten K2 som tävlas upp tom GP. Han blev champion på hingstvisning 2001 i trakehner förbundet i Tyskland.

HohenJack Vena är en mycket trevlig individ. Han har härligt tryck i sin trav, väldigt trevlig mekanik i sina bakben. Han har en fin hals och bär sig själv väldigt lätt. Skritten är med mycket gott övertramp, han släpper igenom ryggen och kommer väl fram till handen.
Galoppen är välbalanserad. Han visar att han redan nu har lätt för samling. Kompakt häst med långa fina ben och snygg hals med härligt uttryck.

FILM 🎥

https://youtu.be/UG3Z4d8ael4


Visad på treårstest med klass I som gångartstalang och hopp.
Poäng:
9 -8 - 8 - 6,5 - 7 - 7 - 6,5 - 7

Han är inriden, står hos mig för utbildning.
Du som köper får ha kvar honom om du vill och jag hjälper givetvis till med igångsättning efter bete tex. Ett smidigt upplägg med en bra övergång kan vi få fram. Allt utefter vad som passar dig. Lösdrift med bete kan jag också ordna samt körning till och från.

Jag har många treåringar till salu hos mig. Även 4 åringar och äldre.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av SR Equestrian AB

Vi rekommenderar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips