warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar
8 bilder, 1 videos

Greystone Gödselsug

Underlätta städningen i hagar, paddockar, trädgårdar och parker med världens mest sålda gödselsug från Greystone!

Att suga upp gödsel är det överlägset bästa sättet att få hagen helt ren och undvika flugor och parasiter. Gräset får också bästa förutsättningar att växa utan döda fläckar. Denna typ av Paddock Cleaner med munstycke är dessutom mycket exakt och suger bara upp det ni vill på alla underlag tex ridbanor och grus. Maskinen fungerar lika bra på alla underlag, jämna och ojämna, grus eller gräs (både långt, kort och blött).
Slipp lägga timmar av städning med skyffel och grep, med våra betessugar går det snabbt och lätt. Med en välmockad hage med hjälp av betessug minskar antalet parasiter och flugor drastiskt och är en mycket bra åtgärd för att minska spridningen av blodmask.

Behållaren på maskinen är tippbar och enkel att tömma. Plasten är rotationsgjuten av högsta kvalité och riskerar inte att spricka. Dessutom är plasten lätt att hålla ren.
Maskinen har låg tyngdpunkt, är stabil och riskerar inte att välta.
Hondas 50cc 4-takt motor av hög kvalité står för driften.

Vår modeller Greystone Maxi Vac och den mindre Paddock Vac är tänkta att dra efter en maskin, t.ex. en fyrhjuling, ATV, UTV eller liknande. Maskinen bygger upp ett vakuum i behållaren och med hjälp av slangen och munstycket suger man upp gödseln eller annat tänkt material. Väldigt effektivt på alla underlag, vått som torrt och även ojämnt underlag och långt gräs.
De är utvecklade för gödsel, men fungerar utmärkt till det mesta eftersom inget material passerar motorn, tex. vatten, grus, löv, fallfrukt mm.

På grund av världssituationen med Covid-19 och väldigt långa frakttider för sjötransporter har vi just nu slut på maskiner i lager men maskiner på väg in. Du som vill säkra en maskin i kommande leverans har möjlighet att boka en maskin (bokningsavgift 1000 kr exkl. moms som dras av på slutsumman).

Modeller:

Maxi Vac 800 liter. 45 000 kr exkl. moms (56 250 kr inkl. moms)

Paddock Vac 400 liter. 36 000 kr exkl. moms (45 000 kr inkl. moms)

Samtliga ordinarie priser inkluderar frakt inom Sverige. Vi avhämtning efter överenskommelse i butiken i Bankeryd erbjuder vi 1600 kr exkl moms (2000 kr inkl. moms) i rabatt, rabatten är ej avdragen i prisexemplen från Wasa.

Vi erbjuder även förmånlig företagsleasing och privatkredit via Wasa Finans.

Prisexempel Wasa Kredit 36 mån Paddock Vac leasing för företag: 1048 kr/mån. Ej bindande offert med aktuell månadskostnad görs vid förfrågan.

Prisexempel Wasa Kredit för privatpersoner 45 000 kr i kredit på 24 månader räntefritt:
1920 kr/mån och en engångsavgift på 595 kr.

Vi gör gärna förmånliga paket tillsammans med dragfordon från Goes, Hisun eller Segway Powersports. Kontakta oss för offert!

www.greystonescandinavia.com

  • Spara

Annons av Magdalena Fritzson

Vi rekommenderar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips