warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
3 bilder

Kapacitet för de högsta klasserna!

150 000 kr

Välridet sto för hoppning/fälttävlan/dressyr
Okomplicerad i ALL (!!!!) hantering
Trafiksäker, lastbilar, traktorer osv osv
Ej tydlig brunst
Aldrig stannat på tävling, river väldigt sällan. Upp till LB är det bara att styra runt… Tidigare tävlad av ryttare i starten av sin karriär och har då fått en del fel från volter, glömt banan, ridit igenom start 2 gånger och missat sista hindret osv. (Detta finns på film om man vill se ”bevis”). Sötis har skött sig exemplariskt på alla tävlingar och träningar vi någonsin åkt på under dessa 3 år.
Tävlad LA hopp hittills
Tränar La dressyr, Ej tävlad dressyr ännu pga hoppintresse, men finns kapacitet upp till FEI
Stabil på terrängbanan och lämpar sig även till fälttävlan
Säljs Slutmätt (5/5)
Tar långa ryttare

RÖNTGAD ua
Försäkrad 150.000 utan reservationer

Sötis söker en satsande ryttare med tidigare tävlingserfarenheter. Du bör vara en duktig ryttare som kan rida ponnyn mellan hand och skänkel, nivå åtminstone LB hopp och dressyr. Sund hästhållning är också väldigt viktigt, med förståelse för att hästar inte är maskiner. Tills den dagen rätt köpare dyker upp kommer hon fortsätta tränas och tävlas hos oss. Vi har ingen brådska alls att sälja. Annonsen finns kvar så länge hon finns kvar, år om så krävs, för att vänta på rätt köpare. 

Välkomna att skicka filmer som första kontakt. Föräldrar hör av sig.

Kan ev säljas till något mindre rutinerad ryttare om det är satsande familj med mkt hästkunskap som tar hjälp av tränare på regelbunden basis.

Priset stiger allteftersom hon startar Msv. Tränar nu på 1.10 och hoppar enstaka 1.20 med lätthet. Kapacitet för SM finns

Filmer på Instagram: @summerhill_robe_lisa

Obs! Skicka sms pga småbarn

  • Spara

Säljes av Felicia Jonsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips