warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka

Lovande unghäst

150 000 kr

E.D.S Sharp Dressed Man - Hingst född 2020, e. King Louie ue: Coriall

Mäter i dagsläget 158 cm, växer jämnt och långsamt.

Mamma Cavaletti (59) har hoppat klasser upp till 130 cm innan en skada satte käppar i hjulet för en fortsatt karriär i de högre klasserna. Hon har under sina tävlingsår visat att hon är en trevlig individ vid all hantering och rolig att rida. Hoppar med gott mod och fin teknik.

Shappe som han kallas till vardags är snäll och välhanterad. Han reds in okomplicerat hösten 2022 och har sedan dess vilat. Förbereds för unghästtest 2023. Shappe har en halvbror efter samma sto som fått hoppdiplom och vunnit sin kvaltävling till Breeders Trophy som 4-åring.

Shappe är uppvuxen med sällskap, han har gått i stora kuperade hagar och har ej någon skadehistorik. Regelbundet avmaskad och snäll att sko.

Vi letar köpare som kan ge honom bra förutsättningar inom sporten och, om man vill, gå vidare med honom som hingst. Vi vill i första hand sälja men eventuellt samarbete med etablerad ryttare kan också vara intressant.

Shappe säljes momsad, direkt från uppfödaren.

Telefonnr till ryttare (Sarita): 073 064 05 02
Telefonnr till ägare/uppfödare (Sari): 070 692 24 51

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Sari Månsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips