warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka
4 bilder

Östergötlands högst bedömda hoppföl

180 000 kr

Astra Äng är ett uttrycksfullt stoföl som rör sig spänstigt i alla gångarter med mycket goda förutsättningar för framtida elitsatsning inom hoppning. Astra Äng, född 17 maj 2021, e. Chageorge u. Cindy (Cracker Jack – New Balance) blev det högst bedömda hoppfölet i SWB Östergötland med 26.0 poäng (86.7 %): exteriörer 9.0, skritt 8.0, trav 7.5, galopp 8.5 och allmänt intryck 9.0. Med sitt resultat blev hon sjätte bästa hoppfölet i Sverige, enligt Ridsport.

Astra Äng har en mycket välmeriterad stam. Mamma Cindy fick hoppdiplom som 4-åring och har placeringar i 130 hoppning. Mormor Claire har gett flera fina avkommor bl a den godkända hingsten Toronto som exporterades till Canada i ung ålder. Fadern Chageorge är en fantastisk hopptalang som går i fader Chacco-Blues fotspår. Han finns sedan 2015 med bland de tio bästa hoppförärvarna på WBFSHs världsranking och sedan 2017 toppar han listan. Han klassas som en av sin årgångs mest lovande unghästar. Morfar Cracker Jack har placeringar i 150 hoppning.

Astra Äng finns i Motala, Varv och ägs av Sofia Bengtsberg och Bengt Nilsson.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Säljes av Bengt Nilsson

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips