warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
8 bilder

Riktig allroundponny vill hitta sin nya familj!

30 000 kr

Jilla af Granbacka (38-14-0075)

Diplomsto f-14, 98 cm hög e. Pique RS 606 (A, SUCH, BIS, champion, 42p) u. Amaze of Eastland RS 4753 (ELIT, SUCH, diplom, champion, 43p)

9-åriga diplomstoet Jilla af Granbacka är tillgänglig till den som vill ha en härlig familjeponny för körning och ridning och/eller som vill avla och ställa ut. Hon är ljus fux med alldeles kritvit man och svans, och det är en väldigt vänlig, social och okomplicerad ponny som gärna vill vara med där saker händer.

Jilla är riden i alla gångarter och körd i både enbet och par. Om hon får välja så föredrar hon körningen, där hon är väldigt trevlig att köra och med egen bjudning. Hon har som yngre tävlat med placeringar i agility (riden och handler), handlerhoppning och precisionsridning. Hon utförde godkänt körprov på premieringen som 3-åring. Jilla är både mycket och väl hanterad av både vuxna och barn från dag 1. Hon vill därför gärna komma till någon som vill fortsätta jobba med henne och ge henne all den stimulans och uppmärksamhet hon förtjänar.

För den som vill ägna sig åt avel och utställning har Jilla också alla förutsättningar - hon är visad med diplom och upp till 41p på utställning, med både mamma och mormor som också är diplomston. Hon är en frisk och sund rejäl ponny med ett ben i varje hörn, med rejält skelett och grova ben (hon har bl.a. fått 9 på ben två gånger). Mamman fick Elit 2022, samtliga hennes avkommor utom fjolårsfölet är visade med guldmedaljer (bl.a. 3 diplomston, 1 dubbelguldsvalack).

Jilla är sammanfattningsvis en mycket komplett och trevlig ponny för dig som vill ha möjlighet att göra allt - både bruks, utställning och avel. Jilla har ett litet stoföl vid sidan (född 13 maj) som ska flytta tillbaka hit när hon är gammal nog (finns visst utrymme för diskussion dock) men hon kan betäckas om med min hingst Jenthe v.d. Bosrand RS 888 (bästa nygodkända hingst 2022 med 43p) till reducerat pris för den som önskar.

Priset är 30.000 och Jilla finns i Hörby, Skåne. Fler bilder finns på https://stuterigranbacka.wordpress.com/hastar-2/jilla-af-granbacka

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Linnea Ornstein

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips