warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar
3 bilder

Socialt och positivt framtidsl√∂fte ūüĆü

80 000 kr

e: Quick-Star ter Putte: (Cordess 2 - Diamant de Semilly)

u: Casablanca J: (Contendro I - Cassini II)

Qurre är en otroligt vänlig hingståring som kommer ge sin ägare mycket glädje i framtiden, både tack vare hans lätthanterliga lynne men också på hoppbanorna tack vare hans prestationsfyllda härstamning. Han förväntas bli mellan 165-170 cm i mankhöjd. Korrekt i ben och exteriör, växt upp i flock med ston och föl på stora marker.

Qurres mor Casablanca har placeringar upp till 1.20 innan skada satte karriären på paus. Casablancas mormor är Elitstoet K-Selia som förutom Celine J som gått 1.60 även lämnat svårklasshästen Calgary J samt Callia som gått 1.40-1.50 i Danmark. Från samma linje kommer även Conqueror Charlie som blev accepterad på bruksprovet 2021.

Qurre har en äldre halvbror f 2021 (e: Enelzkey SR) som finns att se på gården och som är inriden och matchas mot 3-årstest i vår.

Qurre är född 13 juni 2023 och är chippad, försäkrad i Dunstan sedan foster (100’ i Veterinärvård, 10’ i Livförsäkring Premium, inkl trygghetsgaranti och dolda fel-skydd), och har pass i Zangersheide, avmaskad, verkad och påbörjad grundvaccination.

Pris 80 000 kr är inklusive moms. Kan diskuteras vid smidig affär med rätt hem som vill ta vara på och visa upp hans kvalitéer.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Sandra Vilenius

Vi rekommenderar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips