warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar
Ingen bild finns

Söker Foderhäst

Sökes

Söker en ponny, antingen för fodervärd eller medryttare.

Vi söker för vår sons räkning en ponny som han antingen kan få vara medryttare hos eller en ponny att ta på foder som fodervärd för ett eventuellt
senare köp.Sonen har ridit på ridskola i snart 4 år, rider nu 2 gånger i veckan på ridskola. Har deltagit i lokala hopptävling med ridskoleponny, hyrt ponny på sommaren och deltagit på ridläger. I familjen finns föräldrar med baskunskap kring hästar och ett äldre syskon med egen häst.
Vid eventuellt fodervärdskap så erbjuds plats i mindre stall på landet, lösdrift, mestadels ridning i skog och mark och på utomhus ridbana, det kan bli aktuellt med transport till ridhus ca 1 g/vecka.

Vid ett eventuellt medryttareskap så önskar vi att sonen får ta hand om hästen 2-3 g/veckan all skötsel samt ridning och hästen bör stå inom en radie av 2 mil från Umeå, en fördel om det finns bussförbindelse men allt av intresse.

Ponny bör vara av viktbärande typ förslagsvis en C-ponny alternativ liten D-ponny som är trafiksäker, med tydligen gas och broms, gärna en äldre ponny av typen läromästare som tycker om att utvecklas med sin ryttare. Bör tycka om både dressyr och hoppning och vara allround i sin skolning. Ett plus om det är en ponny som kan fungera som mamma/son häst då mamman har en önskan om att återuppta sin ridning från ungdomen. Kanske en ponny som tröttnat på ridskola?

Vi betalar givetvis för oss och tycker det är viktigt att kemin stämmer innan det är aktuellt med ett eventuellt köp därav test som fodervärd först.
Ta gärna en första kontakt via mejl. Så tar vi det därifrån.

  • Spara

Annonsör: Sara Axelsson

Vi rekommenderar

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips