warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Friends of Hästlycka
2 bilder

Trevlig ponny söker ny ryttare

48 000 kr

Nu är det dags för Pippi att hitta sin nya familj.
Pippi är ett sto född 2013, ca 112-115cm i mankhöjd.
En otroligt trevlig, mysig och pratglad individ.
Helt fantastiskt i all hantering, som sko, lasta,klippa, duscha, ha med sig på nya platser osv. Går att rida ut själv eller i grupp.
Skulle trivas bäst hos en ny ägare som tycker om mysiga uteritter blandat med något pass på banan då och då, vill inte harva i ridhus flera dagar i veckan.

Hon har under det senaste halvåret ridits utav en mjuk men försiktig tjej och Pippi har visat att ju mjukare du rider, ju bättre går det.
De har gått från att skritta med ledare till att nu rida själva i alla gångarter och skuttar även små hinder.
Pippi vill inte ha en ryttare som drar henne i munnen, sparkar med benen och piskar med ett spö, hon vill ha en lugn och mjuk liten tjej/kille.
Pippi är åt det känsligare hållet vilket gör att jag är väldigt mån om att man rider mjukt.
Även fast Pippi är känslig så har hon ändå en tydlig broms och anpassar sig väldigt bra till den ryttaren som sitter på.

Hoppar i dagsläget enklare bana på 50cm, har kapacitet för mera. Jag som ägare har lagt ner mycket tid på tömkörning, vilket hon tycker är super roligt. Har tyvärr inte haft möjligheten att köra in henne men tror inte det är några problem alls då hon är så himla trygg i sig själv och tycker om nya utmaningar.

Behöver gå på begränsat bete under sommaren för att inte bli en tunna. Står idag på box och tycker det är mysigt att få komma in. Skulle säkerligen funka att även ha på lösdrift. Pippi vill gärna stå i ett mindre stall där det inte är för mycket spring, men såklart söker hon ändå sin egna familj.

Jag har ingen panik att sälja henne utan vill hellre hitta den perfekta familjen som vill köpa min prinsessa.
Utrustning som sadel, träns, täcken allt man kan behöva ingår.
Besiktning bekostar köparen.

För mer info är det bara att ringa, svarar jag inte så skicka ett sms så ringer jag upp så fort jag kan.

Digitalt köpekontrakt Hästlycka
  • Spara

Annons av Josefine Tervo

Friends of Hästlycka

Hästlyckas tips för en trygg affär Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant. Fler tips