warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka

FA-trailer sätter Skaraborg på hästkartan 🎯

Hästlycka.se

FA-trailer sätter Skaraborg på hästkartan 🎯

Det var tänkt som en minimässa för att samla hästföretagare i skaraborgstrakten. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Inte om man frågar Sofia & Andreas Forsström, ägarna till FA-Trailer i Mariestad, företaget som ligger bakom eventet. Kalla det snöbollseffekt eller ringar på vattnet, ryktet har spridit sig som en löpeld och det är inte längre frågan om någon liten minimässa. Responsen är enorm vilket är otroligt kul. Alla vill vara med! 

Sofia & Andreas Forsström

Så här skriver FA-Trailer i sin pressrelease:

Den 27/4 kickar FA-Trailer igång den första av sitt slag, gårdsmässa för hästnäringen. Utställare från olika delar av Sverige men främst från närområdet i Skaraborg kommer ställa ut på Storegården i Hasslerör utanför Mariestad. Allt från stora 26 tons hästlastbilar till hemmagjorda tvålar kommer finnas och ett väldigt brett spektrum av olika grenar inom hästnäringen kommer finnas på plats för at förevisa sin verksamhet och sina tjänster. 

Hästnaprapat, Equiterapeut, veterinär, hovslagare, sadelutprovare, stängselförsäljare, foderförsäljning, hästmassörer, ridhusbyggare, foderskåp, försäkringar, uppfödare, utbildare…. You name it! allt kommer finnas på Storegården den 27:e April.

Philip Svitzer, känd Instagram profil samt elitryttare kommer finnas på plats för att prata om sin ryttarbana samt för att svara på era frågor. Gosa.se go´ saker för kropp och själ kommer även ha premiär för sin nya gårdsbutik och foderlada! Härligt kaffe, juvliga dofter, … Allt detta och mycket mer kommer finnas hos Fa Trailer Mariestad

NYHET: Vi kommer att ha flera clinics inom dressyr, hoppning, fälttävlan mm.

OBS: Allt är kostnadsfritt för våra (1000 första!) besökare. Eller rättar sagt, det finns korv med bröd och Festis till det första 1000 besökarna :)

Hästlycka.se är självklart på plats!
Vi på Hästlycka kommer vara på plats tillsammans med vår Team rider Philip Svitzer. Han kommer svara på frågor och ge sina bästa tips till de ryttare som är på plats! Hoppas vi ses där!

Kommentarer