warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Fautras – Aldrig mer en svårlastad häst

Hästlycka.se

Fautras – Aldrig mer en svårlastad häst

Det ska vara enkelt att lasta och transportera din häst. Med en Fautras får du alla förutsättningarna för att din resa med häst ska bli så trevlig som möjligt!

För att på bästa sätt enkelt kunna lasta och transportera hästar
Kärnvärdet i Fautras är att transporten av hästar ska ske på ett säkert och sunt sätt. Detta speglar sig både i de unika och innovativa lösningar som tagits fram såsom enkla handgrepp, minimalt med sprintar och dörrar som inte blåser igen. Det speglar sig också i sättet som transporterna utformats för att lastningsmomentet ska känns så naturligt som möjligt för hästen då det är ett insteg istället för en ramp, bakdörrarna fungerar som infångare och det är ett luftigt utrymme i stadig konstruktion.

Med ett så kallat step up, eller step in, istället för en ramp eller läm, kan hästen istället kliva in och slipper det onaturliga momentet med att kliva på en ramp. För dig som hanterar hästen blir det också enklare då du slipper lyfta en ofta smutsig och tung ramp.

För dig som vill köra endast en häst, eller ett sto med föl, är modellen JMS det optimala valet. Med hela 127 cm i invändig bredd får hästen gott om utrymme!

God lösning för ventilation för en trevlig resa
För att säkerställa en god luftgenomströmning, utan att det ska dra på hästen, har Fautras en suverän patenterad lösning för ventilation med luftintag fram och justerbara luckor i bakdörrarna. Det ger dig möjligheten att välja själv hur mycket luft som ska flöda genom släpet och resultatet blir en välmående häst både innan, under och efter resans gång.

På bilden: den populära modellen JMS

"Våra hästar åker på världens säkraste golv"

Fautras lämnar Livstidsgaranti på golvskivan i alla hästtransporter. Den är gjord i polyetylen och har en livstid på 400 år- i saltvatten. Garantin på chassit är hela åtta år och du har självklart tre års fabriksgaranti. Genom att bygga hästsläp i stål och glasfiber, utan inslag av trä, och minimala inslag av aluminium, blir de avsevärt mer långlivade och robusta än andra hästtransporter. Att använda tjockare och kraftfullare material än vad som krävs i vardagen borgar för att en Fautras tål hårda tag.

Läs mer och få prisuppgift om JMS här >>

Läs mer om Fautras >>

Kommentarer