warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Fautras ger hästen en stabilare resa!

Hästlycka.se

Fautras ger hästen en stabilare resa!

Många hästar tappar balansen eller i varje fall upplever att de tappar balansen när dom färdas i en transport.

Forskning visar att om hästen får fritt välja åker den helst på diagonalen. Översätt till dig själv: Hur väljer du att stå i buss och tåg om du inte har möjlighet att sitta eller hålla i dig? Lösningen är en diagonallastad eller extra bred spilta i din hästtransport. Fautras har två riktigt bra alternativ.

 

Fautras Oblic+ 

Oblic+ är transporten där hästarna reser på diagonalen. Det är en stor hästtransport med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästen. Den är diagonallastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen, baklänges eller utan mellanvägg och bom som stuterimodell. Hästar som vill åka brett eller över lag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic+. 

 

JMS

I JMS som är 127 cm bred för en häst kan hästen välja att ställa eller bredda sina ben sig så att den kan hålla sin balans bättre. Med sadelskåp i mjuk ABS-plast som sitter i det outnyttjade utrymmet framför hästen får du med dig din utrustning. När du öppnar och fäster framdörren är skåpet ur vägen och samtidigt lättillgängligt för dig.

 

Återigen är det Fautras stabila konstruktion, tysta gång, unikt fina väghållning och goda ventilation som ger hästen en trevlig resa. 

För mer info och priser, klicka här >>

 

Kommentarer