warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Hagalunds Sporthästar når fler seriösa köpare med Hästlycka.se

Hästlycka.se

Hagalunds Sporthästar når fler seriösa köpare med Hästlycka.se

Hagalunds Sporthästar är belägen i Kristinehamn, Värmland. Företaget ägs av Therese Jansson som driver verksamheten tillsammans med sin man Joakim.

De har avelsston, unghästar och tävlingshästar men fokus ligger på avel och uppfödning för att möta efterfrågan på tävlingsämnen.

De har fött upp hästar som deltagit i SM, Unghäst-VM, Falsterbo, avelschampiona-ten, Elitfölauktioner och andra auktioner och både svår klass hoppning och dressyr samt exporterar ett antal hästar.

– Eftersom vi säljer både föl, unghästar och tävlingshästar så är det viktigt att ha ett smidigt verktyg för annonsering. Våra annonser måste visa kvaliteten vi har på vår uppfödning och hästar. Att kunna visa att de föds upp för hållbarhet och optimerar förutsättningarna att hitta rätt köpare. Hästlycka uppfyller våra önskemål att synas bra på en stor marknad, säger Therese.

– Driver man en verksamhet inom försäljning eller avel så är ett företagsabonnemang hos Hästlycka en smart investering eftersom det spar massor av min tid. Kostnaden känns helt rimlig i förhållande till all marknadsföring man får för pengarna” säger Therese.

Gå in på SWBs avel och uppfödarregister för se Hagalunds Sporthästars avelston och vad de har till salu för tillfället.

Kommentarer