warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Hästlycka.se är effektiv för oss som jobbar med hästförsäljning

Hästlycka.se

Hästlycka.se är effektiv för oss som jobbar med hästförsäljning

Regina Atterstam driver Kungshaga Equestrian som bland annat erbjuder försäljning av häst och ponny med inriktning hoppning. Nu når hennes annonser fler seriösa köpare både snabbare och enklare.

Kungshaga Equestrian har sin bas i Eslöv, Skåne. Anläggningen ägs av Regina Atterstam som driver verksamheten tillsammans med sin dotter Johanna. De har egna unghästar och tävlingshästar men lägger också stor drivkraft i utbildning och försäljning.


De har stor erfarenhet av allt från unga outbildade till mer erfarna hästar och har utbildat hästar och ponnyer upp till medelsvår hoppning.
– Eftersom vi säljer en hel del hästar så är det viktigt för oss att ha ett smidigt verktyg för annonsering. Våra annonser måste samtidigt synas i en miljö som garanterar kvalitet och optimerar förutsättningarna att hitta rätt köpare. Hästlycka uppfyller alla våra önskemål, säger Regina.


Hon skapar sina annonserna på Hästlycka.se och sedan publiceras de på flera ställen automatiskt.
Annonser publiceras på Hästlycka.se, tidningenridsport.se, swb.org (om det är en SWB häst) samt på hennes egen hemsida då hon har valt att integrera annonsering även där.

"Driver man en verksamhet inom försäljning eller avel så är ett företagsabonnemang hos Hästlycka en smart investering eftersom det spar massor av tid. Även kostnaden är attraktiv med tanke på vad man får för pengarna", säger Regina.

Kungshaga Equestrian är en fullskalig ridanläggning som utbildar hästar upp till medelsvår nivå. På anläggningen bedrivs en verksamhet med utbildning, tävling, försäljning, avel och inackordering. Läs mer på: kungshagaequestrian.se

 

Kommentarer