warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Nu blir hästtransport en ännu bättre investering!

Hästlycka.se

Nu blir hästtransport en ännu bättre investering!

FA trailer vill att alla ska ha råd med en bra transport. Nu lanserar man tjänsten Business All Inclusive.

Ingen kontantinsats, fast månadskostnad, ALLT ingår!
Business All Inclusive heter lösningen för momsregistrerade företag så som ridskolor eller gårdar. Hyr ditt släp för en fast månadskostnad - allt ingår. Du betalar ingen kontantinsats, och i månadskostnaden ingår allt: service, garanti och 5 års försäkring med låg självrisk. Skulle behovet av att byta transport uppstå under hyresperioden kan du byta utan problem.

Så här fungerar det:


Enkelt att dela på kostnaden
Är du stallägare kan du hyra in en transport där de som använder transporten delar på kostnaden. Bra för både miljö och plånbok. 

Intäkter via tredjepartsuthyrning

Försäkringen är också så smidig att du som har transporten kan använda den för tredjepartsuthyrning utan att behöva ta ut en extra försäkring för det, så du kan låta transporten användas och bekosta sig själv. Du har bara 1000 kronor i självrisk och inget åldersavdrag, så om du hyr ut den och någon del skulle råka köras sönder- så kostar det bara din självrisk. 

FA-trailer kan hjälpa till med uthyrning och marknadsföring
FA-trailer erbjuder marknadsföring av transporten via deras samarbete med Horsecab. Då gör dom samtidigt en bakgrundskontroll på den som vill hyra er transport. Smidigt och tryggt.

Kontakta FA-trailer för pris >>

Kommentarer