warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka

Nytt samarbete med hästjurist ska skapa tryggare hästaffärer på Hästlycka!

Hästlycka.se

Nytt samarbete med hästjurist ska skapa tryggare hästaffärer på Hästlycka!

Nu stärker vi upp kunskapen kring hästaffären genom att knyta an Victoria Leinehed till teamet. Något vi tror varit efterlängtat med tanke på hur komplicerad en hästaffär kan vara.

Efter vårt samarbete med Ridsport tog Hästlycka rejäl fart. Väldigt kul, men samtidigt kom vi till en gräns då vi insåg att kunskapen vad avser köp och försäljning av häst i många avseenden är bristande. Varken jag eller mina kollegor på Ridsport har den juridiska kunskap som faktiskt krävs. 

Vi vill skapa förutsättningar för trygga och lyckade hästaffärer. Många glömmer ofta att det är två sidor i en hästaffär. Det handlar i mångt om mycket om sunt förnuft och försiktighet men det räcker inte alltid till. Det är här Victoria kommer in med sakkunskap på området. Victoria är verksam jurist, specialiserad inom området hästjuridik, vid Advokatfirman Beskow i Västerås och driver sidan www.hastjuridik.comHon har utöver sina juridiska kunskaper stor erfarenhet inom hästbranchen. Hon har både ägt häst och varit aktiv inom sporten i många år. I sin yrkesroll som hästjurist biträder hon både privatpersoner och företag. 

Victorias roll hos Hästlycka är att trygga upp hästaffären med avtal anpassade till det specifika hästköpet. Utöver detta kommer Victoria regelbundet att dela med sig av sin kunskap genom sin blogg på Hästlycka. Något vi är väldigt glada över att kunna erbjuda dig som besökare.

Victoria har även rådgivit Hästlycka vid framtagandet av de riktlinjer och krav försäljningsstall måste förhålla sig till för att få annonsera på Hästlycka, Ridsport & SWB. 

Varmt välkommen säger vi till Victoria!

Följ Victorias blogg här >>  

Kommentarer