warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka

Veckans saluhäst: 5åring för kommande championat

Hästlycka.se

Veckans saluhäst: 5åring för kommande championat

Veckans häst kommer från Åtvidaberg & heter Jacific

Hur länge har ni hållit på med hästar?
Jag har haft häst i mitt liv sedan innan jag kunde gå. Fick en shettis i doppresent utav min pappas mormor (som jag fortfarande har kvar) Sedan har det rullat på, red SM/NM på ponny & har som junior ridit SM,NM,Falsterbo,GHS,SIHS m.m men har nu på senare år satsat mer på mitt försäljningsstall (Stall Hästkullen AB) samt rider & tävlar mycket unghästar. Har även nu några äldre hästar som tävlar t.om 1.45cm nivå (ska debutera 1.50)Varför säljer ni hästen?
Vi driver ett försäljning/tävling/utbildningsstall sedan 2012 (Stall Hästkullen AB) och vi importerar hästar från Holland. Säljer främst unghästar (mellan 3-7år) tar även emot hästar för träning/tävling/försäljning så har ibland äldre hästar hemma också & en och annan ponny.

Vad är viktigt hos köparen?
Det är viktigt med en försiktig ryttare som är mjuk och följsam, Jacific är lite känslig fortfarande & inte så rutinerad, absolut inte dum eller vild men lätt för hjälperna & inte så mycket utbildad.

Varför har ni valt Hästlycka?
Jag gillar nytänket & det är smidigt för mig som säljare att annonsera här på hästlycka, även lätt att leta efter annonser!

Kommentarer