warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Visa din fölannons på SWBs hemsida

Hästlycka.se

Visa din fölannons på SWBs hemsida

Nu har SWB tillsammans med Hästlycka skapat en funktion där uppfödare kan visa sina fölannonser direkt på swb.org

I våras lanserade SWB tillsammans med Hästlycka tjänsten Uppfödarregistret. Tjänsten finns kvar, men med nytt namn – SWB Uppfödare!

Enkelt förklarat är det en profilsida hos swb.org där du som SWB-medlem kan presentera din avelsverksamhet med logotyp, avelsston, saluhästar och annan nödvändig information. Detta är en bra lösning för dig som inte har någon egen hemsida, likväl som det också är ett väldigt bra komplement till dig som har en.


SWB lanserar digital fölmarknad

Tack vare feedback från medlemmar som skapat ett SWB Uppfödarkonto, kan vi nu med stolthet presentera en helt ny tjänst, SWB Fölmarknad. Här samlas alla fölannonser från medlemmar i SWB Uppfödare. Annonserna hittar du under SWB Fölmarknadswb.org


Flera fantastiska uppfödare använder redan tjänsten

Redan nu finns fina SWB-föl till salu från bland annat Stall Haglund, Stuteri Nådhammar, Stall Björkhagen, Stall Ulvslyckan, Stall MVG, Hagalunds Sporthästar, Bosson i Lund, Stuteri Stommen, Hellmans Hund & Hästpensionat, Stall JAZ m.fl. Gör som flera andra redan har gjort – skapa ditt konto idag och nå ut med årets föl till potentiella köpare!


Hur visar jag mina föl på fölmarknaden?

För att presentera era fölannonser på SWB Fölmarknad behöver ni ha ett SWB Uppfödarkonto. Som SWB-medlem har ni hela 70% rabatt på årsavgiften 2022 och därefter har du som SWB-medlem fortsatt 50% rabatt på tjänsten. Tjänsten är skapad tillsammans med Hästlycka och fungerar för både företag och privatpersoner.

Med 70% rabatt är kostnaden endast 1 080kr ex. moms första året (ord. pris 3 600kr ex. moms). Endast betalning via kort eller autogiro, ingen UC-koll krävs. OBS! Kostnaden är avdragsgill då den räknas som marknadsföring för dig som är företagare.. 

Skapa ett konto här >>
(70% rabatt är dragen)

 

Kommentarer