warning snapchat youtube instagram facebook tune

Scandbio levererar stallpellets i världsklass! 🌟

Hästlycka.se

Scandbio levererar stallpellets i världsklass! 🌟

Vi har låtit vår teamrider Philip Svitzer testa Scandbio Stallpellets. Han rider 4 hästar och tillbringar en stor del av sin tid i stallet. Så här tycker han hittills.

För det första är Scandbio Stallpellets en absolut premiumprodukt och håller högsta möjliga kvalitet. När det kommer till hantering och uppsugningsförmåga är Scandbios stallpellets helt fantastiska. Det är vad Philip Svitzer anser. Han tillbringar många timmar i stallet och en av de fördelar han märkte av mest var att luften inne i stallet blev bättre efter att han började använda Scandbio Stallpellets. Hanteringen är helt suverän. Det känns rent och fräscht trots att man egentligen hanterar hästens kiss och bajs. Det kanske låter märkligt. Men så är det skrattar han. Philip har endast testat en kortare period men redan nu är fördelarna många. I videon får vi en snabb introduktion från hans stall i Kvidinge.

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!