warning snapchat youtube instagram facebook tune

Veckans saluhäst: Svenskfödd rutinerad D-ponny!

Hästlycka.se

Veckans saluhäst: Svenskfödd rutinerad D-ponny!

Veckans häst finns i Eskilstuna. Zoya är ett mycket trevligt sto på 14 år. Hon har tidigare gått de högsta klasserna i hoppning och söker nu en ny ryttare som vill plocka rosetter på lagom nivå och så småningom klättra tillsammans i klasserna.

Hur länge har ni hållit på med hästar?
Jag har sysslat med hästar i stort sett hela livet, jag tog över min mammas intresse och började på ridskola som 4-åring. Fick sen några år senare min första ponny och har tävlat i både hoppning och dressyr med olika ponnyer. Nu driver jag mitt företag som i huvudsak säljer hästar och ponnyer på olika nivåer.

Varför säljer ni hästen?
Zoya säljs med hjälp av Lillevars Sporthorses AB då nuvarande ryttare ska gå upp på stor häst.Vad är viktigt hos köparen?
Det är viktigt att ryttaren är mjuk och följsam. Zoya är en snäll men känslig ponny som vill att man har egen balans i sadeln och fightas tillsammans med henne från start till mål.

Varför har ni valt Hästlycka?
Vi har valt Hästlycka för att de har ett mycket bra upplägg där jag som försäljningsstall kan samla alla mina annonser på ett ställe. Det är ett enkelt sätt för köpare att få en överblick över de aktuella hästarna som är till salu och jag kan lätt länka till min försäljningssida när folk frågar.

Tack och lycka till!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!