warning snapchat youtube instagram facebook tune

Nästa Ut

Jannica Wadell

Nästa Ut

Reddington JW -14 Camaro M - Feliciano - Dragon - Nepal Uppfödare/ägare JW Sporthästar/Jannica Wadell

Red som han kallas är storebror till Dembe & döpt efter The Blacklists huvudperson Raymond REDDINGTON.

Min 3e uppfödning & den jag längtat efter i 10 år!!! Reds mamma Flisan lånade jag 2002-2004 & hon är den allra första hästen jag vågade mig på 140 hoppning med. Mer om Flisan i ett annat inlägg!

Flisans stam talar för sig självt med Feliciano som pappa, därbakom har vi Irco Marco som har betytt oerhört mycket för Svensk Halvblodsavel.

3årstestet Strömsholm 2017 Klass 1 Hopp/Gångarter

Länk till Reddingtons Blup: https://www.blup.se/sv-SE/horses/288337-reddington-jw-swb/assessment_results 

Att valet föll på Camaro M är inte så konstigt, i stallet fanns då min fantastiska häst Dirty Cam JW - 09 Camaro M - Spectacular Tide xx. Den ridbarheten, språnget, psyket, vänligheten, arbetsviljan, känsligheten & det hjärtat ♥️ Om Flisans blivande fölunge skulle få hälften av allt som DC hade så skulle den bara bli såååå bra tänkte jag.

Camaro M är oxå Elipremierad.

Blup: https://www.blup.se/sv-SE/horses/5168-camaro-m 

3 månader gammal

Red har motsvarat alla mina förväntningar, han är fantastisk på alla sätt, vänlig, otroligt lättlärd, som en dröm att rida, fantastisk på hinder osv osv osv. Meeeen tyvärr har han en skada som gör att han förmodligen aldrig blir den där tävlingshästen jag drömt om 😢 Efter många funderingar & lång lång vila på 5 månader så tog jag beslutet att låta röntga honom i nacke, hals & rygg (Exportröntgad UA som 3åring). Då fann man det jag befarat, som 3 små lösa benbitar vid Atlaskotan. Jag har inte riktigt orka tagit tag i det ytterligare med en CT men ska tids nog göra det.

Som det ser ut nu så rider jag honom 2-3 dagar/vecka & arbetar från marken 2-3 dagar/vecka. Det fungerar men är såklart inte optimalt. 

Han är det absolut vackraste jag sett ♥️

Innan den långa vilan förra året hann vi iaf med några starter på hoppbanan, han va precis så cool som jag förväntat mig att han skulle vara.

Vi har haft ett litet hoppuppehåll men ska börja nu när banan tinat.

Målet är just nu att se om det går att fortsätta hans utbildning eller om jag måste ta ett annat beslut 😢

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!