warning snapchat youtube instagram facebook tune

Sommarlov 🌱🌞

Jannica Wadell

Sommarlov 🌱🌞

”Every summer has it own story”

I skrivande stund är det endast +18 grader... Riktigt skönt! Vi har haft några riktigt varma & sköna dagar med temperatur runt 28-30 grader.

Som vanligt är jag aldrig nöjd... Det blåser för mycket, det regnar på tvären, det är för kallt & nu - det är för varmt 🙈

Jag har verkligen svårt för värmen & insekterna. Önskar så att vi hade en liten pool här hemma så jag åtminstone kunde glida ner där under de varmaste timmarna! I framtiden kanske?

Sommar för mig innebär lite lugnare dagar, 4-6 hästar i träning & färre träningar... På vintern tränar inte folk för det är kallt & halt, på sommaren tränar inte folk för att det är varmt.?

Jag som tävlingsryttare försöker att rida i alla väder för att vara väl förberedd på tävlingsbanan - inga tävlingar ställs in pga av sol i vårt land! Bara att gilla läget 🌞

Undrar nu om ni har bra tips på ridkläder under de varma dagarna? 

Marie, Garbo & Elvy lever life hos Bernt på betet!

Här hemma har vi äntligen fått ”grabbflocken” att fungera... Det tog 1 vecka med olika konstellationer innan Flirren (The Flash) hittade sin position. Nu går Mio, Prinsen, Simpan, Dembe & Flirren tillsammans!

Dembe har tagit på sig ansvaret som Flockledare & tar det på största möjliga allvar. Han ser till att han ALLTID befinner sig mellan Flirren & övriga. Flirren får gärna vara med & vara nära honom så länge han är tyst - börjar han skrika tar Dembe flocken & går sin väg!

Nu väntar 3 månaders bete för gänget innan HT -19 drar igång!

Sommaren inleddes på Runsten Equestrian med Speranza. Vi red 2 st 7-Starkval, 130 & 140 o kvalade till final i båda 😁 Jag valde att rida 130 Finalen. Där gick det tyvärr inte enligt plan utan jag gjorde 1 misstag & omhoppningen va ett minne blott 🙈 Bara att göra om & göra rätt! Speranza däremot, hon är nog i sitt livs form & känns så superduperfin!

 

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!