warning snapchat youtube instagram facebook tune

Brist på motivation

Josefin Gebbie

Brist på motivation

Har varit inne i en riktig svacka, jobbar på att komma ur den.

Ber om ursäkt för otroligt dåligt med uppdatering här det senaste. Jag har som rubriken avslöjat haft otroligt lite motivation till allt. En riktigt svacka där jag ifrägasatt allt, vad sysslar jag med, varför ger jag inte bara upp? Det kommer aldrig gå vår väg etc... Ett ögonblick av självömkan som jag inser är helt orimligt och rent ut sagt dumt. 1, jag visste vad jag tog mig an när jag köpte Fjonkan. Och jag kommer aldrig någons att svika henne. 2, Jag har ett team runt mig och Fjonkan som jag aldrig kunat drömma om . 3, Jag får mer hjälp än jag någonsin kunnat önska och betydligt mer hjälp och support än väldigt många andra. Summering - "Get back on the horse"
Jag har dessutom varit sjuk den senaste veckan, vilket givit mig dåligt samvete för Fjonkan.

Ja, ni hör ju. Gnäll gnäll gnäll. 

MEN, this too shall pass. Fjonkan fick akupunktur häromdagen, vilket var väääldigt uppskattat. Jag tror att sviterna efter vår vurpa har börjat visa sig. Hon har varit stel och kort i steget, plus brunstperioderna som är hemska. 

HURSOMHELST. 
I veckan ska jag få hjälp att rida igenom henne i dressyren, få lite tips och trix eftersom jag inte har styrkan i benen att rida ihop henne helt och hållet. Det ska bli roligt. 
Igår jobbade vi lite från marken med hjälp från Thilde. Mycket basic som handlar om att Fjonkan ska vilja vara med mig. 
Vi har lite att jobba med, hon är otroligt nonchalant och överlag inte det minsta intresserad av mig. Men vi ska köra på med detta. Ska även åka upp till Anna-Carin så snart jag har möjlighet för att fortsätta med arbetet från marken. 

Så, vi kämpar på och i slutändan blir det alltid bra. Antar att alla har perioder där de ifrågasätter allt och alla men framförallt sig själv. 

Nya tag, förkylningen är påväg att ge sig och ja, sommaren är i gång med allt vad det innebär! 
Nu kör vi!

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!