warning snapchat youtube instagram facebook tune

Framåt går det

Josefin Gebbie

Framåt går det

Äntligen börjar det kännas lite bättre!

Återige har det gått några veckor sedan förra uppdateringe. Så är det, livet kommer emellan. Men, allting är bra, det går framåt. 

Just nu jobbar jag med leverans av sista bröllopsfotgraferingen som innan veckan är slut ska levereras! 

Fjonkan hade besök av Osteopaten förra veckan och hon var, som jag misstänkt, lite stel över ryggen. Han behandlade henne och använde laser, sedan fick hon ett par dagar vila. Det märkligaste (som kasnke egentligen inte är så märkligt - hela kroppen hänger ju trots allt ihop) men ändå, Fjonkan slutade brunsta för ett par månadersedan, vilket var lite tidigt, kände dock mest att det var gött eftersom hon inte är världens roligaste individ under denna perioden. Men, efter att osteopaten var här, blev hon megabrunstig. Någon som haft en liknande reaktion? Behandlinge måste ju att släppt på massor av spänningar som stört hennes naturliga rytm? 

Förövrigt går det bra - vi hade besök av EMily som körde igenom ett svettigt dressyrpass och trots brunst, gick det verkligen superbra. Hon är inte en enkel häst att rida, man måste vara otroligt stark i benen och orka jobba igenom henne, men det ger också resultat. 

Igår hoppade igen och det känns verkligen så himla bra. Visst, hon är rätt segstartad och är tungriden, men så fort hon ser hindren så är det 110% bjudning och öronen spetsade. Det märks att hon verkligen tycker det är såå himla roligt. När dessutom piloten vågar slappna av och lita på henne - helt underbart. Vi flög över hindren som inget någonsin hade hänt och det är så himla roligt. Kolla gärna video på min instagram; @adajosefingebbie

Känns extra bra när hopptränare och osteopat har en bra kommunikation och på så sätt kan hjälpas åt att hålla koll. Men vi fick bara fin feedback och utvecklingen går åt rätt håll! 

Det är en sådan extrem lättnad. Det senaste året har verkligen varit berg-och dalbana och varje gång jag suttit upp har jag varit orloig för att hon ena dagen känns halt, andra dagen pigg, tredje dagen stel etc. Men sedan i somras när jag började med dressyrträningen har det verkligen bara gått bättre och bättre. 

Jag har även anmält mig till en tävling om 3 veckor, trodde aldrig det skulle bli av, men det känns bra och jag är supertaggad! 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!