warning snapchat youtube instagram facebook tune

Efter regn kommer solsken

Matilda Petersson

Efter regn kommer solsken

Förra veckan bestod mest av tårar och att försöka acceptera hur det ligger till just nu. I lördags fick vi dessutom Gunsans dom från veterinären.

Bättre dom hade vi kanske hoppats på, men samtidigt känns det bra på något sätt. Det gick att operera henne, men om det blir ett bra resultat vet vi inte och därav har vi bestämt att sätta henne i avelsboxen istället. Har alltid velat ha ett föl efter Gunsan då hon är en riktigt fin och trevlig ponny, men tyvärr förstörd i psyket då hon troligen blivit illa behandlad på Irland. Därav är hon inte heller någon topp ponny på hoppbanan och är allmänt spökig av sig. Men vi har haft en super rolig resa tillsammans och nu ser jag framemot några mini Gunsisar i framtiden💗

Gunsan💗


Utöver olycksfåglarna så är Chico pågång tillbaka efter sin tråkiga vrickning. 3 veckors vila gav susen, så till helgen ska han börja skrittas. Hoppas att vi kan starta vinterträningen snart, i nya sadeln dessutom som han inte hunnit inviga ännu!

Blev en Equipe expression special tillslut. Supernöjd över valet och skönt att den även passar på Senorita🙏🏼


Nu tar vi nya tag efter alla tråkiga besked den senaste tiden. Ska ta tillvara på varenda dag tillsammans med Mango, leta ponnyhingstar till Gunsan och sätta igång vinterträningen med resten av gänget. Förhoppningsvis kanske även jag syns på tävlingsbanan till våren, har tävlings abstinens deluxe just nu🙃🙏🏼 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!