warning snapchat youtube instagram facebook tune chevron Quotes
Vi rekommenderar

Visa upp dina hästar och föl på SWBs hemsida.
Kvalitetssäkrade uppfödare och SWB-annonser samlade på SWBs egen hemsida, den mest naturliga platsen för SWB-hästar på nätet. Det kallar vi för SWB Marknad och är resultatet av ett samarbete mellan SWB och salusajten hästlycka.se. På SWB Marknad hittar den som söker efter SWB, dig som uppfödare och dina hästannonser. För att komma igång behöver du skapa ett SWB annonskonto.

En bra lösning för dig som inte har en hemsida
När du skapar ett SWB annonskonto får du en profilsida. På din profilsida presenteras din verksamhet samt de hästar och tjänster du erbjuder snyggt och proffsigt. En stor fördel är att sidan är väldigt enkel att sköta. På så sätt är den alltid uppdaterad eftersom det är där du skapar dina aktuella annonser. För dig som inte har en egen hemsida är detta toppen.

Dina annonser syns på Google
Den kanske största fördelen är att www.swb.org rankar högst på Google när man söker på allt inom SWB. Om du tvekar kan du testa att goolga ”swb hästar till salu” då blir beslutet lite enklare.

Kan vem som helst skapa ett SWB annonskonto?
Så länge du har ett aktivt medlemskap hos SWB kan du skapa ett SWB annonskonto. Det fungerar lika bra för privatperson som för företagare.

Vad kostar ett SWB annonskonto?
Ordinarie årsavgift är 1 200 kr inkl. moms, men som SWB-medlem har du 50% rabatt på årsavgiften och betalar endast 600 kr inkl. moms så länge du inte säger upp medlemskapet. Vi erbjuder endast betalning via kort eller autogiro. Kostnaden är avdragsgill för företag då den räknas som marknadsföring. 

Finns det några dolda kostnader?
Nej, allt ingår i årsavgiften. Du kan lägga upp hur många annonser du vill och du kan uppdatera informationen om din verksamhet hur mycket du vill. Inga kostnader tillkommer.

Skapa ditt SWB-annonskonto här >>

Rabatten är dragen när du kommer till kassan.